ONZE PARTICULIEREN REISVERZEKERING

De reisverzekering
Vakantie is er voor ontspanning of juist voor inspanning, maar niet om u extra zorgen te maken. Toch kan er op reis of tijdens vakanties van alles gebeuren. Stel dat u autopech krijgt of dat uw bagage gestolen wordt. En wat als u ziek wordt in het buitenland? Behalve dat het heel vervelend is als er iets gebeurt, kan het ook een financiële strop betekenen. Een reisverzekering kan in ieder geval de financiële zorgen wegnemen.

De reisverzekering is meestal onderverdeeld in vier rubrieken: bagage, medische kosten, ongevallen en onvoorziene kosten. U bepaalt zelf wat u verzekert en wat niet. Daarmee kunt u ook voorkomen dat u dubbel verzekerd bent. Het kan namelijk zo zijn dat andere verzekeringen ook dekking bieden voor bepaalde gebeurtenissen.
Daarbij is uw (nieuwe) ziektekostenverzekering een punt van aandacht. Het is belangrijk om even na te gaan welke medische kosten in het buitenland verzekerd zijn met uw zorgpolis. U kunt uw reisverzekering daar dan op aan laten sluiten.

Bijkomend voordeel van een reisverzekering is dat niet alleen de schade vergoed wordt, maar dat u ook een beroep kunt doen op hulpdiensten als u iets in het buitenland overkomt. Die regelt bijvoorbeeld opname in het ziekenhuis, repatriëring van de auto na een ongeval of bemiddeling bij het overmaken van geld.
Bij diefstal van goederen moet u altijd direct aangifte doen bij de politie. Het bewijs van aangifte moet u de verzekeringsmaatschappij toesturen.

Doorlopende reisverzekering
Gaat u meerdere keren per jaar op reis, dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan iedere keer opnieuw een losse verzekering afsluiten. Bovendien is het gemakkelijk omdat u niets hoeft te regelen en kunt vertrekken zodra u daar zin in heeft.

Vragen? Stel ze gerust.

13 + 8 =

 

onze diensten en producten

Bij Herasto helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes.

 

Autoverzekeringen

Voor uw auto of motor sluit u een motorrijtuigenverzekering af.

Woonhuisverzekeringen

Voor uw woonhuis  sluit u een woonhuisverzekering af.

 

Reisverzekeringen

Veel op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering verstandig.

 

Bedrijfsverzekeringen

Ook voor al uw bedrijfsverzekering bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Oldtimerverzekeringen

Voor uw oldtimer auto of motor sluit u een oldtimerverzekering af. Onze specialisatie.

 

DigitalePolismap

Digitale Polis map voor een snel online overzicht van al uw verzekeringen.