HERASTO VERZEKERINGEN!

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

onze diensten en producten

PARTICULIEREN

AANSPRAKELIJKHEID VERZEKERING

Even een moment van onoplettendheid en u veroorzaakt schade. Een gebroken ruit, een kras op een auto of een grote schade waarbij iemand blijvend letsel oploopt. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) is de financiële schade waar u aansprakelijk voor bent, gedekt.

INKOMENS VERZEKERING

Als u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft afgesloten, dan dekt uw polis in geval van ziekte of ongeval een schadevergoeding vanwege gemis aan inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Gelukkig zijn de meeste mensen niet lang ziek en dus hoeven zij maar tijdelijk gebruik te maken van zo’n uitkeringsrecht.

NABESTAANDEN VERZEKERING

Iedereen denkt, onwillekeurig misschien, wel eens even aan zijn eigen uitvaart. Toch wordt dan maar nauwelijks gedacht aan de kosten van die uitvaart. Toch is het belangrijk om daar toch tijdig bij stil te staan.

REISVERZEKERING

Vakantie is er voor ontspanning of juist voor inspanning, maar niet om u extra zorgen te maken. Toch kan er op reis of tijdens vakanties van alles gebeuren. Stel dat u autopech krijgt of dat uw bagage gestolen wordt. En wat als u ziek wordt in het buitenland?

RECHTSBIJSTAND VERZEKERING

Een conflict met uw werkgever over het arbeidscontract. Een aannemer die u wel uw voorschot in ontvangst neemt, maar het werk niet uitvoert. Een ongeluk met blikschade, maar de tegenpartij erkent zijn schuld niet.

 

WOONVERZEKERING

Met een opstal- of woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw woning zelf. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt in uw woning, zijn uw spullen verzekerd met de inboedelverzekering, maar de schade aan de muren, het dak en de andere vaste zaken in uw woning, vallen onder de opstalverzekering.

VOERTUIGVERZEKERING

Voor uw auto of motor sluit u een motorrijtuigenverzekering af. Afhankelijk van uw wensen en de waarde van uw voertuig, kunt u kiezen voor een WA-verzekering, WA-plusverzekering of een WA-cascoverzekering.

ZIEKTEKOSTENVERZEKERING

Er bestaat één zorgverzekering voor alle Nederlanders. Deze basis-ziektekostenverzekering is wettelijk verplicht. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren als u meer medische kosten vergoed wilt zien. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

BEDRIJVEN

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

Voor ondernemers en bedrijven kan het aansprakelijkheidsrisico erg groot zijn. U kunt aansprakelijk gesteld worden door klanten, leveranciers, omwonenden, zelfs door uw medewerkers en claims kunnen in de miljoenen lopen.

BRANDVERZEKERING

Uw bedrijfspand en alles wat zich daarin en -omheen bevindt, vormen uw onderneming. Gaat veel daarvan verloren bij bijvoorbeeld brand, dan kan dat het voortbestaan van uw bedrijf ernstig in gevaar brengen.

CYBERCRIME

Maar liefst 98 procent van de ondernemers krijgt te maken met een vorm van cybercrime of dataverlies.
Een gerichte (computer) hack of het verlies van een laptop kan grote gevolgen hebben.

PENSIOEN EN INKOMEN

Voor uw pensioenopbouw heeft u drie mogelijkheden: deelname aan de oudedagsreserve, het gebruik van de fiscale jaarruimte en inhaalruimte en de winst uit de verkoop van uw onderneming (stakingswinst).

MILIEUVERZEKERING (MSV)

U kunt als ondernemer aansprakelijk gesteld worden voor milieuschades die ontstaan zijn door uw bedrijf. Als het gaat om plotseling en onverwacht vrijkomen van milieugevaarlijke stoffen, worden de kosten waarmee u te maken krijgt, vaak wel afgedekt door de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven.

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

Het gaat goed met uw bedrijf. Uw klanten zijn tevreden, u prijst uzelf gelukkig met uiterst gemotiveerde medewerkers en u komt uw afspraken na. Toch zijn bepaalde bedrijfsrisico’s niet denkbeeldig. Alledaagse zaken kunnen immers flink uit de hand lopen.

VERKEER EN WERKMATERIEEL

Ondernemingen die een of meer voertuigen op de weg hebben, kunnen deze bedrijfsauto’s op drie manieren verzekeren. Een Wettelijke Aansprakelijkheid(WA)-verzekering is wettelijk verplicht en dekt de schade die met de bedrijfsauto veroorzaakt is.

EMPLOYEE BENEFITS

Het totale pakket aan secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden dat een werkgever zijn medewerkers aanbiedt, wordt ook wel Employee Benefits genoemd.

COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING

Als werkgever kunt u uw medewerkers toegang geven tot een collectieve ziektekostenverzekering als extra arbeidsvoorwaarde. Uw medewerkers kan dat een premiekorting opleveren tot 10%.

OLDTIMERS

OLDTIMERPOLIS

Onder oldtimers worden verstaan auto’s van 30 jaar en ouder. Onder klassiekers worden verstaan voertuigen met een leeftijd van 20 tot 30 jaar. Onder hobby-auto’s worden verstaan voertuigen van 12 tot 20 jaar; het voertuig moet als zodanig te classificeren zijn.

PREMIECALCULATOR

Bereken eenvoudig de premie voor uw oldtimer online, met onze handige premiecalculator weet u binnen enkele klikken waar u aan toe bent.

VEELGESTELDE VRAGEN

Verzekeringen is voor de meeste mensen abra kadabra, maar door onze jaren lange ervaring hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Zo helpen we u vast op weg naar de juiste keuze voor uw oldtimer of klassieker.