Particulieren
Bedrijven
Oldtimerverzekering
Schade
Formulier download
Wie is Wie
Contact
Particulieren
Verkeer
Wonen
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Inkomen
Nabestaanden
Sparen
Ziektenkosten
Reizen en vrijetijd
Online afsluiten
Reisverzekering

 

Home Contact Adres Login

De reisverzekering

 
Vakantie is er voor ontspanning of juist voor inspanning, maar niet om u extra zorgen te maken. Toch kan er op reis of tijdens vakanties van alles gebeuren. Stel dat u autopech krijgt of dat uw bagage gestolen wordt. En wat als u ziek wordt in het buitenland? Behalve dat het heel vervelend is als er iets gebeurt, kan het ook een financiële strop betekenen. Een reisverzekering kan in ieder geval de financiële zorgen wegnemen.

De reisverzekering is meestal onderverdeeld in vier rubrieken: bagage, medische kosten, ongevallen en onvoorziene kosten. U bepaalt zelf wat u verzekert en wat niet. Daarmee kunt u ook voorkomen dat u dubbel verzekerd bent. Het kan namelijk zo zijn dat andere verzekeringen ook dekking bieden voor bepaalde gebeurtenissen.
Daarbij is uw (nieuwe) ziektekostenverzekering een punt van aandacht. Het is belangrijk om even na te gaan welke medische kosten in het buitenland verzekerd zijn met uw zorgpolis. U kunt uw reisverzekering daar dan op aan laten sluiten.

Bijkomend voordeel van een reisverzekering is dat niet alleen de schade vergoed wordt, maar dat u ook een beroep kunt doen op hulpdiensten als u iets in het buitenland overkomt. Die regelt bijvoorbeeld opname in het ziekenhuis, repatriëring van de auto na een ongeval of bemiddeling bij het overmaken van geld.
Bij diefstal van goederen moet u altijd direct aangifte doen bij de politie. Het bewijs van aangifte moet u de verzekeringsmaatschappij toesturen.

Doorlopende reisverzekering

Gaat u meerdere keren per jaar op reis, dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan iedere keer opnieuw een losse verzekering afsluiten. Bovendien is het gemakkelijk omdat u niets hoeft te regelen en kunt vertrekken zodra u daar zin in heeft.

Meer weten ?

Klik dan hier om informatie aan te vragen.

U kunt natuurlijk ook bellen. Het nummer is 073-5216422.


 
© copyright Assurantie & Financieringsbedrijf Herasto b.v. Advieswijzer Disclaimer /td>